dijous, 6 de juny del 2013

REFLEXIÓ AUTOVALORATIVA DEL DOCUMENTAL


Primer de tot dir que nosaltres no podem penjar el documental ja que no tenim els permisos necessaris, però aquí vos explicaré un poc com ha acabat tot , com ha anat la gravació i quin ha estat el resultat.

El nostre documental com ja molts sabeu, tracta sobre el joc dels infants, sobre quina és la visió que tenen ells mateixos sobre el joc, el que els hi agrada jugar, amb qui, com...

El motiu per el qual hem triat aquest documental va ser perquè va sorgir el tema del joc i així com va sorgir tothom va estar d’acord. Jo crec que totes vàrem estar d’acord degut a que és un tema que es toca molt dins infantil, que totes sabem del joc i també que totes pensam que el joc és essencial dins aquesta etapa, que tots els nins juguen i els hi agrada jugar.

Nosaltres dins el tema va que vàrem triar, vàrem pensar amb demanar que és el joc per ells (per els nins), ja que sabem moltes coses del joc però no sabíem el que pensen els nins dels joc, on els hi agrada més jugar, quina és la visió del joc... per tant amb aquest documental el que volíem era que fossin els nins que ens parlessin del joc ja que casi sempre és l’adult que dona la seva opinió.

Sobre el resultat del nostre documental nosaltres estam molt contentes i pensam que ha estat tot molt positiu, enriquidor i una forma diferent de treballar.

Si hagués de dir alguna cosa que ens ha anat amb contra ha estat el temps (sempre en necessitem més), però en aquest cas hauria anat molt bé, ja que els nins i nines que hem gravat són molt petits (hauria anat millor amb nins i nines de 5-6 anys) i hem hagut de fer moltes gravacions per aconseguir allò que volíem  i sobretot hauria anat be també per treure més conclusions a la pregunta que és per tu el joc?, ja que els nins que teníem o no ens contestàvem o deien coses a que els hi agradava jugar a ells i , per tant,  això ens ha llevat molt de temps i hem hagut de fer moltes gravacions.

Una altre cosa que canviaria seria que una vegada vàrem visualitzar el vídeo dins la classe vaig poder observar que alomillor coses que deien els nins i nines no s’entenien molt be i per tant hauríem d’haver  subtitulat alguns dels seus comentaris.

Del resultat de tot el que hem fet pens que ha quedat molt  bé, m’ha agradat molt la combinació de la música, imatges reals dels infants jugant...

Per finalitzar només vull dir que per jo fer aquesta tasca m’ha agradat molt, ja que és una forma diferent de treballar qualsevol tema que per nosaltres com a estudiants ens pot ajudar.

 

Les competències que he treballat amb aquesta entrada són: 2.6 (ja que amb aquesta activitat he parlat de tot el que hem fet nosaltres amb el documental i com ho hem dut a terme ) i 2.7 (he pogut veure que hi ha hagut erros que es poden corregir per la pròxima vegada).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada