dilluns, 10 de juny del 2013

VALORACIÓ DE LES COMPETÈNCIES I ASSIGNATURA


A principi de curs, vaig reflexionar en una entrada sobre les diferents competències i ara toca tornar a reflexionar sobre elles un altre cop i el que he fet amb les competències durant aquets mesos.

De les competències relacionades amb un aprenentatge autònom sé que les tenc bastant assolides. Com ja vaig dir a la primera entrada el reflexionar sobre una bona actuació, accedir a dades, revisar per comprovar i arribar a conclusions ho tenc assolit ja que m’agrada reflexionar, investigar…

Igual que les competències sobre ser autònom amb l’aprenentatge, les de reflexionar sobre el seu propi procés d’aprenentatge són les que més he utilitzat durant aquets mesos, que les tenc molt assolides i que les he treballat molt a les diferents entrades.

Així com algunes estan assolides, altres són les que he pogut veure que hem manquen i que necessit treballar, com és per exemple: analitzar i reflexionar sobre el funcionament dels centres d’educció infantil. Aquestes són competències que necessit treballar i adquirir i que esper que al final poder haver assolit i treballar com a qualsevol altre, ja que igual que lo altre, això també forma part perquè l’educació dels infants cada cop vagi millor i sigui més completa.

Les competències relacionades sobre el procés de millora no les he treballat, soc conscient de que això s’ha de treballar, però crec que el fet de no fer practiques (estan convalidades) influeix, per això esper fer projectes de millor al pràcticum de 3-6 anys i poder treballar-les.

Per acabar nomes volia dir que esper algun dia poder dir que estic conservant les que tenc ara mateix i haver assolit les que em manquen ara.
 
 
 
Les competències treballades són 1.4 (ja que he arribat a conclusions amb tot lo que he après)  i 2.7 (ja que pens com millorar lo no assolit)
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada