dijous, 16 de maig del 2013

RECERCA DE DOCUMENTALS


La recerca que he fet a la xarxa per cercar diferents documentals relacionats amb infants de 0-3 anys, ha estat profitosa i per tant vull destacar aquests documentals entre molts d’altres interessants que hi ha:

LOS NIÑOS EMPIEZAN A INTERACTUAR A LOS 3 AÑOS.

http://www.youtube.com/watch?v=lqlWXkux_j0

 Aquest és una part del documental Baby Human, on mostra que els infants comencen a interaccionar entre ells, a compartir i a jugar junts quan tenen 3 anys.

És un documental del dia a dia dels infants, on mostra com es miren quan volen alguna cosa que té l’altre, com si cada un té lo seu tot va bé, però que si han de compartir poden sorgir conflictes i que la col·laboració forma part d’aquesta interacció entre els més petits.

És un documental molt interessant per conèixer com és la realitat del desenvolupament dels infants a aquestes edats.

 El segon documental que també vull destacar és el de:
LA EDUCACIÓN INICIAL- ETAPAS DE CRECIMIENTO (JEAN PIAGET)
 
 
Amb aquest documental es volen donar pautes i demostrar que amb bona actitud i treball es pot atendre molt bé als infants.
És un documental on explica una educadora. Ella, vol fer millorar les pràctiques dels pares amb els seus fills amb coses del dia a dia, dient que va molt bé l'estimulació primarenca , el treball a casa (amb els seus infants)...
Amb un documental com aquest demostra de la importància que té la família perquè el futur del fill sigui el més adient i tenguin un bon desenvolupament.
Amb aquesta activitat he treballat les competències 1.1 ( fent una recerca de recursos per fer l'activitat de l'assignatura) i 1.2, 1.3 ( amb aquests documentals he pensat quan feia recerca quins anaven millor per jo aprendre i per ampliar la meva formació)

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada